В аптеці Білої Церкви видавали сильнодіючі медичні препарати наркозалежним

В аптеці Білої Церкви видавали сильнодіючі медичні препарати наркозалежним

Поліцейські Київщини повідомили про підозру підпільним продавцям сильнодіючих медпрепаратів в аптеці Білої Церкви

Об этом сообщает News RU


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.


Поліцейські викрили 62-річного організатора і 23- та 25-річну працівниць аптеки, які влаштували незаконну схему. Фігуранти продавали сильнодіючі медичні препарати наркозалежним особам.


У зловмисників слідчі вилучили чорнову бухгалтерію, мобільні телефони та готівку, отриману від клієнтів за незаконний бізнес. Обсяг від збуту заборонених у вільному обігу медичних препаратів із зазначенням вказаного змісту складав близько 20-30 тисяч гривень щодня.


Всім учасникам злочинної групи повідомлено про підозру за її участь та організацію [ч.3 ст.28 ККУ], за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів [ч.ч.1,2 ст.320 ККУ] та за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів [ч.4 ст.321 ККУ].


Нагадаємо, що у Київській області прикордонники виявили підроблений документ в іноземця, громадянина України у розшуку, а також 7 осіб з наркотиками.

Источник: Компромат Групп