Сєпари у Білій Церкві: адміністрація та відвідувачі ресторану "Феліні" порушують закон

Сєпари у Білій Церкві: адміністрація та відвідувачі ресторану

У п’ятницю, 19 травня, у Білій Церкві стався скандал через виконання російських пісень у караоке

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Obozrevatel.

Один з відвідувачів вирішив виконати хіт "Город мой Москва" відомого російського співака Гаріка Сукачова, який відомий своєю підтримкою сепаратистських настроїв у конфлікті на сході України, починаючи з 2014 року.

Інцидент викликав негативну реакцію у двох присутніх дівчат. Однак, любитель російської музики проігнорував їхні прохання та продовжував співати. Про це подію розповіла Вікторія Назарова, жителька Броварів, яка оприлюднила відеозапис інциденту в мережі.

За її словами, подія сталася у п’ятницю, 19 травня, у піцерії "Фелліні" на бульварі Олександрійському. Вона разом із своєю подругою завітали до цього місця, щоб відзначити свій приїзд до України.

Мене дуже засмутило, що на планшеті з музикою майже неможливо знайти виконавців з нашої країни, але є величезний вибір музики від країни-агресора. Тому нам довелося співати українські пісні з того невеликого списку.

– розповіла жінка.

За столиком навпроти сиділа компанія з трьох осіб. Коли один із них почав співати "Город мой Москва", подруга Вікторії, дружина військового, підійшла до нього зробити зауваження, але чоловік проігнорував прохання.

Коли я побачила реакцію чоловіка, який це співав (а йому було просто пофіг на зауваження), підійшла я. Трішки в грубішій формі запитала його, як воно співати таке лайно в країні, в якій йде війна, де гинуть найкращі, а ці нелюди співають про Москву. Мені, звісно, почали грубити.

– розповіла Вікторія.

Далі, за її словами, було викликано наряд поліції, жінки написали заяву на заклад та на чоловіка, який мав неадекватну поведінку. При цьому ніхто з персоналу закладу не вступився за подруг, адміністрація сказала тільки:

Дівчата, до нас постійно приходять військові та співають російську музику, яка різниця, нащо вам ці конфлікти.

Нагадаймо, що прокурори повернули державі землю на Бориспільщині, якою володіла дружина Медведчука.